Set & Sket 2009

25.12.2009

Glædelig Jul til alle, og ha et rigtig godt Nytår

Hilsen
California Dreamers


Odin Cruising & Meet 28-30.08

Turen gik til Odense til træf. Havde fam. med i Elcaminoen og med Campingen vognen på slæb. Vi ankom til pladsen og fik placeret campingvognen.
 Vi gik lidt rundt op kikkede på biler og fik lidt til maven. En del fra klubben var også dukket op. Fredag aften var der lidt mere gang i den end Lørdag aften. Folk var lidt trætte.

Lidt overskyet men ellers fint vejr. Der var en del biler som jeg ikke havdet set før, og en masse man havdet set. Nå men tiden gik og det blev søndag. Hyggeligt træf, og vi ses til næste år

Hilsen
Webmaster


US CarJoy Meet 31-02.07

Det blev Fredag og Bil & Campingvogn var pakket. For der var US CarJoy træf. Jeg ankom ved 12:00 tiden, og fik bil nr 26. Jeg blev guidet ind på pladsen og campingvognen blev placeret. Der var ikke mange biler endnu men forhåbenligt dukker der flere op. Hen af dagen dukkede Troels op fra klubben, i hans AMC St. Car.

Hen ad fredag aften fik vi drukket med en del friske Classic. Og vi gik ind i teltet for at høre lidt live musik. Der var også præmie overrækkelse og jeg vandt en båd grill. Fedt. Det blev sendt og vi gik til køjes. Dagen efter var der ankom der flere biler, som skulle med på Cruise. Jeg kørte med Peter S´s Fury II og Troels plejet sit hoved. Fed Cruise.

DA vi kom tilbage og vi havde sparket lidt dæk, blev der lidt tid til at brænde dæk af. Troels skulle jo også lige prøve med sin AMC, men måtte stoppe da der kom en ordenlig “KLONK” lyd fra bagtøget, men den køre bar videre…..ingen mislyde bag efter……mærkeligt. Nå men vi ente i teltet igen og irish coffiee og andre våde vare kom på bordet. Hyggelig aften.

Hyggeligt træf, som jeg vil besøge lidt mere. Et godt og hyggeligt træf. Priser og Mad var rimelige.

Hilsen
Webmaster


Turtle Ball Run & Meet

Vejret var desværre ikke det bedste Lørdag morgen, men til træf skulle vi.
Så vi pakkede bilen og kørte til Tislvile strand, hvor vi skulle køre fra ved 12:00 tiden ind imod Amager.

Vejret var noget bedre ved stranden, og der var kommet rigtig mange biler til parakerings pladsen i Tisvilde.
der var en dejlig stemning og liv. Alle var livlige og ivrige efter at vise deres bil frem, efter at de har været gemt væk under vinterens kulde.

kl. blev lidt over 12 og vi begyndte at starte bilerne op og køre af strandvejen hjem til træf pladsen på Amager. En ca 3½ times kørsel. Vejret var ikke bedre på træf pladsen, men der var alligevel kommet rigtig mange biler på træf pladsen.

Lørdag aften var der cruising i kbh. fra kl. 20:00 til 23:00. Rigtig mange gryder kørdte rundt der inde og ved axel´s torv, var vejen fyldt af spor efter 298×10″ dæk, og en tyk røg. en masse tilskuer stod og kikkede på. På rådhuspladsen var biler parakeret, så man kunne vise sin bil frem til publikum. Det gik stille og roligt. Politiet var til stede, men gjorde ikke noget ved lidt dæk afbrænding. Fedt.
Om Søndagen var det fedt vejr, og endnu flere biler kom på træf pladsen. Der blev vurderet biler i de forskellige klasser, og præmier blev udleveret til de flotteste biler.
Et godt træf.